Зробити замовлення / Задати питання
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

Готель київ хостел


Готель київ хостелПо приїзду до найзеленішоїстолиці світу насамперед хочеться залишити десь важкі валізи і відпочити з дороги. Із цим завданням чудово впорається перевірений часом готель (Київ). Хостел же відрізняється від готелю тим, що він потребує бронювання спального місця, а не цілого номеру. Найчастіше люди віддають перевагу хостелу, ніж готелю в Києві, коли обставини змушують їх зупинитися на тривалий період часу. У номері готелю постоялець може скористатися особистим санвузлом, а в одній кімнаті хостелу можуть проживати близько п'яти чоловік. Грубо кажучи, хостел - це сучасний гуртожиток європейського типу, але все ж кращий, ніж орендована кімната або студентський гуртожиток. Дуже часто хостел виявляється в рази дешевше номера готелю, але ціна завжди повинна відповідати якості.

Колектив готелю «Хоттей» має можливості і сильне бажання залучити молодих людей до культури роз'їздів всією компанією. Для цього ми надаємо якісні послуги з розселення людей по номерам типу хостел. Готель (Київ) «Хоттей» обставлений тільки новими та якісними меблями і сантехнікою, що вже виділяє нас із загальної маси хостелів. А в парі з шанобливим ставленням наших співробітників перебування в хостелі (готель в Києві) залишить у Вас виключно приємні спогади.

Після деяких серйозних змін в будівлі ми чекаємо, коли Ви приїдете в наш готель (Київ). Хостел обслуговується цілодобово, надається все необхідне кожному відвідувачу. Наша команда прислухається до пропозицій, щоб зробити проживання у нас якомога комфортнішим.


Увійшовши до просторої зали у Вас відпадуть всі сумніви щодо того, щоб зупинитися у нас на тривалий термін. У Вашому розпорядженні всі зручності номера, електроніка, WI-FI. На першому поверсі міні готелю м.Києва (хостел) не забудьте відвідати міні бар і покуштувати там страви української кухні. А якщо Ви зважитеся приїхати вже найближчим часом, у Вас є шанс одним з перших випробувати нашу фінську сауну, посмажити шашлики на мангалі у внутрішньому дворику і подивитися футбол в кімнаті відпочинку з сусідами по кімнаті.