Зробити замовлення / Задати питання
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

Дарниця готель



Дарниця готельНавіщо потрібні готелі? Звичайно ж, для того, щоб навіть в чужому місті можна було відчувати себе комфортно, майже як вдома. У готелях люди відпочивають, ночують, коротають вільний час. Тому, хто хоч раз бував у відрядженні в чужому місті, відомо, наскільки приємно після насиченого подіями, іноді важкого, дня повернутися в свій затишний номер з ванною, великим зручним ліжком, холодильником, телевізором, кондиціонером та іншими радощами, і просто відпочити. На жаль, далеко не всі столичні готелі можуть все це надати своїм постояльцям. Але на радість приїжджих і такі в Києві є. Наприклад, наш міні-готель «Хоттей».

Для тих, хто планує їхати до Києва на поїзді, у кого в квитку кінцевим пунктом зазначена станція Дарниця, готель наш напевно буде зручний своїм розташуванням. Ми знаходимося поруч з цією станцією, всього в десяти хвилинах ходьби від неї. Бувалі мандрівники знають, наскільки це зручно, коли готель знаходиться недалеко від вокзалу. Можна відразу ж оселитися, занести поклажу, трошки відпочити, якщо є вільний час. Локація наша – Стара Дарниця. Готель наш буде радий кожному гостю, кожного зустріне теплом і затишком.

Шукаєте гарне тимчасове житло в районі станції ЖД Дарниця? Готель «Хоттей» - чудовий варіант. Не пропустіть можливості переконатися в цьому!

Ми можемо сміливо заявляти про зручне розташування нашого готелю. Адже не тільки поруч з Дарницею готель наш знаходиться. До найближчої станції метро теж не так далеко. А це означає, що Ви зможете без проблем дістатися в будь-який кінець міста. На особливу увагу заслуговує оздоблення наших номерів. У кожному з них затишно і приємно знаходитися. Кожен оформлений по-різному. Вибравши наш готель (Дарниця), Ви зможете підібрати номер, який оформлений відповідно до Ваших вподобань.

Біля станції Дарниця готель наш розташований. Приїжджайте! Ми раді кожному гостю!