Зробити замовлення / Задати питання
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

Номер для закоханих Лівий берег


Номер для закоханих Лівий берег
У столиці проводиться не один шлюбний бенкет, після якого молодим, за традицією, потрібно усамітнитися для романтичних хвилин любові і спілкування. Поки переїзд в своє житло не здійснився, молоді можуть відразу ж після весільного бенкету приїхати в заздалегідь заброньований номер для закоханих (Лівий берег). Для Вас такий номер може надати готель «Хоттей», з усіма зручностями і комфортом для закоханої пари. Нічого не затьмарить Ваше перебування в нашому готелі, так як ми ретельно приберемо і підготуємо номер для закоханих (Лівий берег) заздалегідь.

«Хоттей» - це номери високого класу для високопоставлених людей, бізнесменів, туристів, або ж молодят. Якщо Вам потрібно забронювати комфортний номер для закоханих (Лівий берег) з комфортною обстановкою, Вам слід замовляти його тільки в нашому готелі.

Ми створимо романтичну атмосферу в тому номері, куди планують заїхати закохані. Це буде сюрпризом для молодят і в якості подарунка від адміністрації готелю. Цікавить номер для закоханих (Лівий берег)? Вам не доведеться довго добиратися і нудитися в поїздці. Наш готель знаходиться недалеко від станції метро Дарниця, так що Ви зможете без труднощів дістатися до нього на таксі або на особистому транспорті. Хочете провести час зі своєю коханою в шикарному готелі? Вам відразу ж вручать ключі від Вашого номера по Вашому прибутті в готель. Вас не будуть втомлювати якимись питаннями або заповненням паперів, а відразу ж проводять в Ваш номер для закоханих (Лівий берег).
«Хоттей» пропонує Вам зупинитися саме у нас на коротке або тривале проживання. Наші номери підготовлені і в будь-який час можуть прийняти своїх відвідувачів. Номер для закоханих (Лівий берег) - це особливий номер, який буде прикрашений і оснащений для молодої пари.