Зробити замовлення / Задати питання
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

Приватний міні готель


Приватний міні готельПлануєте з друзями поїздку до столиці і шукаєте хороший міні готель приватний? У нашому готелі є всі умови для комфортного відпочинку, фотографії всіх номерів присутні на сайті. Якщо Ви зацікавлені забезпечити для себе повноцінний відпочинок в перервах між екскурсіями та заходами, звертайтеся до нас. Наш готель буде найкращим рішенням для проживання в столиці, у нас вигідні розцінки.

Приватний міні готель відкритий для кожного цілодобово і переконатися в найвищому рівні нашого сервісу Ви можете самостійно. Наш готель добре розташований в місті і Вам не доведеться витрачати надто багато часу, щоб добиратися до нього після насичених буднів в столиці. Вибирайте на користь приватного міні готелю і Ви про прийняте рішення не пошкодуєте. Подбайте про гідний відпочинок і у Вас залишаться тільки самі теплі спогади про поїздку до столиці. Інтер'єр наших номерів дозволить Вам добре розслабитися після багатого на враження дня, а наш персонал завжди готовий до Ваших послуг. У приватному міні готелі попитом також користується сауна, відвідати яку Ви можете в будь-який зручний час. Замовляйте обрані номери готелю заздалегідь і по приїзду в столицю Ви будете себе відчувати комфортно і впевнено. Ціни на запропоновані номери вказані в розділі сайту, звертайтеся до нас за бронуванням необхідного номера вже сьогодні.

Цікавить приватний міні готель в Києві? Ми пропонуємо найкращі номери і найвигідніші умови.

Хочете зв'язатися з співробітниками приватного міні готелю і задати питання по броні номерів? Ми чекаємо на Ваші дзвінки за номерами на сайті і готові забезпечити Вас докладним і грамотним консультуванням. Ми дбаємо про комфорт кожного нашого гостя, зупиняйтеся у нас і Ваш відпочинок пройде якнайкраще.