Зробити замовлення / Задати питання
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

Новорічна ніч в міні-готелі


Новорічна ніч в міні-готеліЗ кожним роком жителі України намагаються зустріти новорічну ніч по-особливому. У міні-готелі у Вас буде можливість не просто відпочити від суєти великого міста, але також сконцентруватися на спілкуванні. У стінах нашого закладу вільні різні види номерів, відмінності між якими Ви можете вивчити на офіційному сайті готелю. Зверніть увагу, що ми можемо розмістити пари, сім'ї і навіть групи друзів. Якщо Ви приїхали великою компанією в столицю України на новорічні свята, провести ніч в міні-готелі може виявитися одним з найвигідніших варіантів. Рекомендуємо записати наш номер телефону або зв'язатися з менеджером вже зараз, щоб уточнити можливість броні і вартість добового проживання.

Зустрічайте новий етап свого життя в приємній компанії і комфортних умовах. Новорічна ніч в міні-готелі пройде тихо, затишно і зовсім недорого. Зупиніться зі своєю другою половинкою в готелі, де ніхто не завадить Вашому спілкуванню.

У стінах нашого готелю Ви можете зупинитися як з сім'єю і дітьми, так і з групою друзів. Гостинна команда прийме постояльців в кілька різних типів номерів нашого міні-готелю, де можна провести новорічну ніч. Важливо враховувати Ваше кількість, бюджет і умови проживання, які необхідні кожному гостю. Що ж стосується міні-готелю, де провести новорічну ніч може кожен, ми розташовані недалеко від центру Києва. На Новий рік зніміть номер, щоб побачити засніжений місто в зимові свята.

Якщо Ви втомилися від друзів і сім'ї, і хочете просто відпочити удвох на порозі 2019 го, новорічна ніч в міні-готелі подарує Вам незабутні враження. Забронюйте номер вже зараз, щоб напевно мати можливість відпочити з комфортом.