Зробити замовлення / Задати питання
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

Готелі на Лівому березі


Готелі на Лівому березі

На сьогоднішній день саме правий берег Києва користується популярністю у туристів. Саме там розташовані найвідоміші пам'ятки і культурно-історичні місця. Однак, це також відбивається і на умовах проживання в центрі міста. Тому багато приїжджих користуються вдалою можливістю поселення в готелі на Лівому березі. Це не тільки економічно вигідно, але і зручно. Спокійні тихі двори, розвинена інфраструктура і не перевантажені дороги залучають на Лівий берег. Наш готель рада вітати гостей Києва і готова прийняти багато постояльців. Вам достатньо лише вибрати номер і забронювати його по телефону заздалегідь.

Готелі на Лівому березі користуються великою популярністю, не дивлячись на помилки з боку жителів Києва. Гості столиці, які користуються авіаперельотами, високо цінують можливість оселитися в комфортних умовах недалеко від аеропорту і транспортної розв'язки. Саме таким є готель «Хоттей».

Пропонуємо Вам ознайомитися з перевагами наших номерів на офіційному сайті готелю «Хоттей». На Лівому березі Дніпра Ви можете за помірною вартістю зняти номер в декількох варіаціях. Всі доступні послуги та меблі перераховані на нашому сайті для зручності гостей. Ми також рекомендуємо звернути увагу на наявність сауни, яка ідеально підходить для відпочинку групи друзів в зимову пору року. Вам не доведеться тіснитися в великому готелі серед сотень відвідувачів - з нами Ви зможете дійсно відпочити на самоті після насиченого дня в Києві. Вибирайте готелі з Лівого берега - ми надамо всі умови для повноцінного відпочинку і роботи в номері.

На сьогоднішній день все частіше готелі на Лівому березі стають місцем зупинки сотень туристів. Незалежно від того, чи є гість столиці мандрівником, підприємцем або науковим діячем, він завжди може знайти в апартаментах «Хоттей» затишний куточок. Переконайтеся в цьому самі - бронюйте номер по телефону вже зараз.