Зробити замовлення / Задати питання
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

Міні готель київ ціна


Міні готель київ ціна Ласкаво просимо у наш затишний міні готель (Київ)! Ціна на сайті вказана за категоріями номерів і за часом перебування в готелі для зручності вибору. Звертаємо Вашу увагу на те, що дітей до 12-ти років ми заселяє безкоштовно. Не соромтеся звертатися до обслуговуючого персоналу, якщо потрібно додаткове спальне місце або Ви зіткнулися з будь-якими незручностями - обслуговування номерів у нас цілодобове.

Ви втомилися від міської суєти, але не можете знайти затишне місце для відпочинку за доступною ціною в Києві? Міні готель «Хоттей» до Ваших послуг. Наш персонал готовий запропонувати діловим гостям столиці та відпочиваючим комфортні номери з усіма зручностями. У будь-якому номері Ви можете скористатися WI-FI, електронною технікою, телефоном і навіть посудом, якщо вирішили поїсти в номері. Спати Вы будете лише в просторій світлій кімнаті з телевізором і програвачем на великому ліжку з ортопедичним матрацем. В особистий санвузол ми також встановили нову іспанську сантехніку.

Якщо Ви потрапили до столиці вперше, ми раді провести для Вас екскурсію, допомогти із замовленням ж/д і авіаквитків і організувати супровід з аеропорту. І все це під відповідальність нашого згуртованого колективу міні готелю (Київ, ціна вказана на сайті), де навіть не потрібно платити за попереднє бронювання номерів. Нагадаємо, що всі номери по-сучасному обставлені та обладнані всім необхідним для того, щоб постояльці могли у нас по-справжньому розслабитися.

Якщо Ви хочете дізнатися більше, що собою являє міні готель (Київ), ціна та інша цінна інформація вже вказана нами на своєму сайті. Ви можете зателефонувати нам за телефоном і обговорити деякі деталі, а можете і відразу приїхати до готелю - ми зустрінемо Вас і самі все покажемо.


Ми ради запропонувати Вам скуштувати українські страви в нашому міні-барі. Взимку особливо популярним ми можемо назвати сауну «Швейцарія», яка також належить міні готелю в Києві за хорошою ціною. Вона була споруджена зовсім недавно, тому всі меблі і техніка останньої моделі. Якщо Ваша компанія друзів любить футбол, вам припаде до вподоби наша кімната відпочинку і великий LCD телевізор. У будь-який час року мангальщик приготує всім бажаючим шашлики, але якщо у Вас є свій секретний рецепт, можете похвалитися своїми кулінарними здібностями самостійно у внутрішньому дворику міні-готелю Києва. Ціна номера не включає користування сауною, проте включає абсолютно все, що знаходиться в номері, обслуговування, капці, простирадла і рушники.