Зробити замовлення / Задати питання
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

Міні готель лівий берег

У Києві представлена ​​величезна кількість самих різних готелів і готелів, кожен з яких має свої умови і особливості. І якщо Ви хочете отримати відповідне житло на кілька днів, при цьому отримавши його за доступною ціною, то Вам може підійти наш міні готель. Лівий берег столиці має відразу кілька важливих транспортних розв'язок, а на невеликій відстані розташувалася гілка метро, ​​завдяки чому наш варіант є настільки популярним.

Міні готель лівий берегАле крім зручного розташування, ми пропонуємо клієнтам ще й якісний сервіс, і умови для проживання, що також є важливим фактором. Причому всі наші номери виконані в різних стилях і мають унікальний дизайн, тому деякі постійні клієнти щоразу обирають інший номер, щоб знайти для себе кращий варіант. І якщо Вас зацікавила наша пропозиція, то Ви можете забронювати собі номер в міні готелі на лівому березі навіть віддалено.

Якщо Ви приїхали до Києва, але не знайшли собі заздалегідь відповідний готель, або хочете знайти варіант заздалегідь, то ми радимо Вам саме наш міні готель. Лівий берег в такому випадку буде зручним рішенням, так як наші ціни доступні, але ми знаходимось поруч з основними транспортними вузлами.

Наш міні готель на лівому березі має досить скромні розміри, але незважаючи на це Ви можете бути впевнені в тому, що отримаєте комфортні умови і якісний сервіс від наших співробітників. Але ми не зупиняємося на досягнутому і прагнемо постійно покращувати якість наших послуг, в тому числі і за рахунок доповнення новими послугами.

Одним з таких варіантів на лівому березі в нашому міні готелі є сауна, яка спроектована і побудована спеціально для зручності наших клієнтів. Але Вам варто заздалегідь бронювати її, особливо якщо Ви плануєте приїзд до нас на свята.