Зробити замовлення / Задати питання
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

Міні готель сауна

Міні готель саунаНа сьогоднішній день все більше мандрівників обирають зупинитися далеко від галасливого центру в міні готелях. З саунами, ресторанами і магазинами готелів в Києві не багато, проте в готелі «Хоттей» Ви завжди можете бути впевнені, що вечірня прогулянка по закладах не займе багато часу. Зручна транспортна розв'язка дозволить Вам швидко дістатися до ділового центру міста або проїхатися по визначних пам'ятках. При цьому в номері міні готелю з сауною Вам не доведеться тіснитися з туристами і відпочиваючими. Співробітники нашого готелю вважають невелику кількість номерів у стінах нашого готелю перевагою, так як нас вибирають люди, які цінують свій особистий простір.

Якщо Ви приїхали до Києва на кілька днів і потребуєте перевалочному пункті, де можна спокійно відпочити, вибирайте міні готель. Сауна, ресторани, магазини та розважальні центри розташовані в зручній доступності, що тільки полегшує життя наших постояльців.

Радимо вам зв'язатися з адміністрацією міні готелю з доступом до сауни, щоб обговорити бронь саме того номера, який підходить Вам найбільше. Також на офіційному сайті нашого готелю Ви можете ознайомитися з умовами проживання та вартістю добового і погодинного знімання апартаментів. Ви можете уточнити всі питання щодо зручностей в міні готелі з сауною у представника по телефону - номер вказаний на онлайн ресурсі. Просто залишайте свої контактні дані або телефонуйте самі, щоб завжди бути впевненими в тому, що Ваш номер чекає.

Якщо ви хочете з комфортом познайомитися з Києвом, вибирайте затишний і недорогий міні готель. Сауна і всі зручності входять у вартість номера, тому не скористатися цим шансом відпочити в столиці України далеко від натовпу туристів і приїжджих просто неможливо.