Зробити замовлення / Задати питання
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

Сауна готель Лівий берег


Сауна готель Лівий берег
Цікавить сауна готель Лівий берег? Ви приїхали здалеку і хочете, щоб Ваше тіло відпочило і набралося сил перед зворотною дорогою? Якщо Ви - любитель сауни і приємних басейнів, то Вам потрібно зняти номер в готелі «Хоттей», де є сауна (готель Лівий берег) і гарні номери в оренді. Відвідавши сауну, Ви зможете насолодитися спокоєм і комфортом в наших номерах, або ж викупатися і охолодитися в басейні. Багато наших клієнтів вважають за краще перед вечерею зайнятися спа-процедурами по догляду за шкірою і волоссям, тому бажають оздоровитися в сауні перед відходом до сну.

Вам цілком буде комфортно дістатися до нас на таксі або на громадському транспорті. Якщо Ви бажаєте, щоб в готелі, в якому Ви зупинитеся, була сауна (готель Лівий берег), тоді бронюйте номер заздалегідь в готелі «Хоттей».

Серед безлічі готелів Києва, готель «Хоттей» - це відмінний сервіс та недорогі ціни, плюс до того ж, шикарна сауна (готель Лівий берег), яка додасть Вам сил і бадьорості. Вам не потрібно буде шукати сауни або басейн десь в місті, Вам просто потрібно буде вийти зі свого номера і спуститися на поверх нижче. Адміністратор покаже Вам, де у нас басейн і сауна (готель Лівий берег), так що Ви будете в курсі всього, і приємно проведете у нас своє дозвілля. У нашому готелі є все, що Вам потрібно на перших порах. Всі зручності, телефон, інтернет, телебачення, холодильник і душ - це все надається. Що ще входить в пакет послуг Ви зможете дізнатися у нашого адміністратора.
«Хоттей» - це готель, в якому є відмінна сауна (готель Лівий берег) для заспокоєння Ваших нервів і втомленого тіла після тривалого шляху.