Зробити замовлення / Задати питання
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

Міні готель метро


Міні готель метроКиїв поєднує в собі безліч пам'яток, музеїв, а також регулярних заходів та подій, на які прибувають тисячі гостей з інших міст і навіть країн. Але встигнути подивитися і відвідати всі місця за один або два дні, просто неможливо. Тому, Вам можуть стати в нагоді наш міні готель (метро Чернігівська).

Хоч столиця і є найбільшим містом в країні, знайти відповідне житло на кілька днів, яке б знаходилося недалеко від основних транспортних вузлів, може бути досить важко, але не у випадку з нашим міні готелем біля метро. Особливо складна ситуація з житлом складається тоді, коли Ви приїжджаєте і потрапляєте на будь-який захід чи державне свято. Але ми завжди знайдемо для Вас вільний і комфортабельне місце біля метро, ​​в міні готелі.

Для того, щоб потрапити в наш міні готель (метро), Вам не буде потрібно багато часу, адже Ви можете доїхати до нас буквально з будь-якого кінця міста. Причому ми розташовані на найбільшій гілці метро - на червоній.

У Києві є безліч невеликих готелів і хостелів, але більшість з них не здатні запропонувати своїм клієнтам навіть базових умов, що є просто неприйнятним для подібних закладів. Але якщо Ви звернетеся до нас, то Ви можете розраховувати не тільки на відмінні умови, а й на повноцінну сауну, що знаходиться в нашому приміщенні. І лише кілька готелів в Києві здатні похвалитися тим же самим, що і наш міні готель у метро.

Всі послуги нашого готелю міні біля метро, ​​абсолютно доступні, а приклади наших номерів і умови роботи Ви можете знайти просто на сайті, або уточнити у наших менеджерів по телефону.